Ο Άλκης να είναι ο τελευταίος...

Δημιουργήθηκε στις 02/02/2022 - 15:48
aom logo

Ο θάνατος του 19χρονου φίλου του Άρη Θεσσαλονίκης, Άλκη, είναι απλά το αποτέλεσμα μίας νοοτροπίας που συντηρείται εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας. Ο χουλιγκανισμός και η ωμή βία, με όχημα και πρόσχημα την οπαδική υποστήριξη, δεν σταμάτησαν ποτέ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ενώνει τη φωνή του με όλους όσους φωνάζουν «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ». Η ομάδα μας έχει πέσει αναίτια θύμα αυτής της εγκληματικής νοοτροπίας και από τύχη το 2011 δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα εντός του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Μαρκοπούλου. Τα δεκάδες μικρά παιδιά του 2011, ακόμη φέρουν στην ψυχή τους εκείνες τις εικόνες για τις οποίες ουδείς εκ των χούλιγκανς τιμωρήθηκε. Το ίδιο και το 2018, όταν χούλιγκανς της Νήαρ Ηστ τραυμάτισαν αθλητές του μπάσκετ, έσπασαν και κατέστρεψαν κυριολεκτικά το δημοτικό γυμναστήριο Μαρκοπούλου, με τις ζημιές να μένουν ακόμη και σήμερα ανεπανόρθωτες!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στα 34 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας, έχουμε καταφέρει να φιλοξενούμε στις κερκίδες μας οικογένειες και μικρά παιδιά και να μετατρέπουμε κάθε εντός έδρας αγώνα μας σε μία αθλητική γιορτή. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και η νεολαία έχει ανάγκη από υγιή πρότυπα, μακριά από αρρωστημένες και τοξικές συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου Άλκη, να βρεθούν οι δολοφόνοι του και να πληρώσουν για το έγκλημά τους. Με την ευχή να είναι πια το τελευταίο.

Για τον ΑΟ Μαρκοπούλου