Μία χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή στο Μαρκόπουλο

Δημιουργήθηκε στις 20/12/2021 - 13:22
1

Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου το πρωί της Κυριακής (19/12), με αφορμή το 2ο Santa Run του Δήμου Μαρκοπούλου και την εκδήλωση προς τιμήν των πρωταθλητριών ομάδων βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, παράλληλα με όμορφα και πρωτότυπα δρώμενα από τα τμήματα Γυμναστικής, Ζίου Ζίτσου και Σκακιού του ΑΟΜ!

Εκατοντάδες δημότες, μεταξύ τους και αθλητές από όλα τα τμήματα του ΑΟΜ, φόρεσαν τους χριστουγεννιάτικους σκούφους τους και πήραν μέρος στο 2ο Santa Run, τρέχοντας γύρω από το κέντρο του Μαρκοπούλου σε έναν αγώνα που ήταν όλοι νικητές.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, βράβευσε εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου τις ομάδες Κ20 (Νεάνιδες) και Κ18 (Κορασίδες) του ΑΟΜ Revoil που την σεζόν 2020-21 κατέκτησαν το ντάμπλ στα πανελλήνια πρωταθλήματα και έφεραν τον ΑΟΜ και το Μαρκόπουλο στην κορυφή της Ελλάδας! Ατομικά βραβεία παρέδωσε σε κάθε αθλήτρια εκ μέρους της Revoil η Ελευθερία Καμπά, Marketing Manager της Revoil, στηρίζοντας έμπρακτα και αυτή την εκδήλωση του ομίλου μας.

ΑΟΜ και #BeActive

Η συνέχεια επιφύλασσε εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους! Το τμήμα Γυμναστικής του ΑΟΜ παρουσίασε μία εντυπωσιακή σύντομη επίδειξη των προγραμμάτων των αθλητών και αθλητριών του AOM Gymnastics Club, ενώ για το φινάλε, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ένας πρωτότυπος όσο και διασκεδαστικός αγώνας συνδυασμού σκακιού και πολεμικών τεχνών, με την συμμετοχή αθλητών των τμημάτων Ju Jitsu, του AOM Chess Club αλλά και εθελοντών θεατών που γνώρισαν από κοντά τις σκακιστικές κινήσεις και τις λαβές του Ju Jitsu!

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, αθλητές και μέλη του ΑΟΜ μοίραζαν δωράκια στους μικρούς μας φίλους, προσφορά από τον μεγάλο χορηγό μας, Revoil και το πρόγραμμα #BeActive της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αγκάλιασε την εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, προωθώντας τον αθλητισμό και την σωματική άσκηση.

Θερμές ευχαριστίες...

Από την οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, οι αθλητές, οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, Μένη Βαμποράκη, για την τιμή της βράβευσης των αθλητριών μας. Επίσης τα συγχαρητήριά μας προς την πρόεδρο, Μαίρη Σεραφείμ, και τον αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Δράκο, για την άψογη διοργάνωση του 2ου Santa Run στον Δήμο μας. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" εκ μέρους του ΑΟΜ, προς όλους τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και έχουν συμβάλει στο να αποτελεί αυτή τη στιγμή ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου τον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο των Μεσογείων και ενός εκ των σημαντικότερων σε όλη την Αττική.

Τέλος, ξεχωριστές ευχαριστίες προς τον μεγάλο μας χορηγό, τη Revoil, που βρίσκεται δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθειά μας για περισσότερα από 20 χρόνια!

Ευχόμαστε καλές γιορτές  και ένα υγιέστερο και ασφαλέστερο 2022 για όλους.

 

Για τον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου

32456789

 

Περισσότερες φωτογραφίες της ημέρας, στην επίσημη Σελίδα του ΑΟΜ στο Facebook

https://www.facebook.com/aomarkopoulou/