ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΜ! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Δημιουργήθηκε στις 26/08/2022 - 14:30
1

Οι εγγραφές στον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου 2022-23 ξεκίνησαν και ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ανατολικής Αττικής είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην μεγάλη οικογένειά του τα νέα μέλη της!

Κλείνοντας φέτος 34 χρόνια από την ίδρυσή του, ο ΑΟ Μαρκοπούλου κατέχει πλέον την ιστορικότερη ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας Volleyleague Γυναικών μετρώντας 23 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας και πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Αναπτυξιακών Τμημάτων, ενώ μετρά περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες σε τμήματα βόλει, Ju Jitsu, Γυμναστικής και Σκακιού!

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΜ!

 


Α.Ο.Μ. VOLLEYBALL CLUB

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες και τα Αναπτυξιακά Τμήματα του Α.Ο. Μαρκόπουλου, με έμπειρους προπονητές και προπονήτριες να έχουν αναλάβει ήδη τα τμήματά των αγοριών και των κοριτσιών. Στον Α.Ο. Μαρκοπούλου, λειτουργούν τμήματα Παίδων/Παμπαίδων, Κορασίδων/Παγκορασίδων, όπως επίσης και Μίνι Βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια (για τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού).

Πληροφορίες/Εγγραφές: Γιώτα Λουκά (6944 417 803)

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Και φέτος θα λειτουργήσει τμήμα Ενηλίκων, για όσους αγαπούν την εκγύμναση και το βόλεϊ!

Πληροφορίες/Εγγραφές: Χρήστος Σωτηρόπουλος (6936 949 988)

2

 


Α.Ο.Μ. JU JITSU

Με 16 χρόνια λειτουργίας στον ΑΟ Μαρκοπούλου, το τμήμα Ju Jitsu και ο κορυφαίος δάσκαλος και ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Ζαντιώτης, μαθαίνουν στο Μαρκόπουλο τα μυστικά των πολεμικών τεχνών σε αθλητές κάθε ηλικίας! Η περσινή σεζόν έκλεισε ιδανικά για τους αθλητές μας, καθώς στον Σύλλογο έφτασαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Κ16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Πληροφορίες/Εγγραφές: Τόνια Τατάκη (6976 978 178)

3

Α.Ο.Μ. GYMNASTICS CLUB

Σκοπός των τμημάτων γυμναστικής είναι η βελτίωση και ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και η κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού. 
Με έμφαση στην ευλυγισία, την δύναμη, την ταχύτητα και την ισορροπία, επιδιώκεται η εκμάθηση των δεξιοτήτων και των απαιτήσεων των αθλημάτων της γυμναστικής, με στόχο τη συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα . 
Πυραμίδες, ακροβατικά, χορογραφίες, με κέφι και διασκεδαση στην πιο όμορφη παρέα, στον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Πληροφορίες/Εγγραφές: Ανδρέας Μπίνης (6979 726 842)

3

Α.Ο.Μ. CHESS CLUB

Το τμήμα Σκακιού του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, προέκυψε έπειτα από συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου, τον Οκτώβριο του 2020, συνεχίζοντας την προσπάθεια που γεννήθηκε το 2012.

Για δεύτερη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει το νεοσύστατο τμήμα Σκακιού, για αρχάριους και προχωρημένους με τμήματα σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

Πληροφορίες/Εγγραφές: Χρήστος Σωτηρόπουλος (6936 949 988)

4

*Ειδικές προσφορές στο κόστος των εγγραφών και των μηνιαίων συνδρομών θα ισχύσουν για τις οικογένειες που έχουν πάνω από ένα παιδί στα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Ο.Μ. και για ανέργους.