Ίδρυση τμήματος σκακιού ΑΟ Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου

Δημιουργήθηκε στις 02/11/2020 - 11:37
photo aom osprm

Μία ιστορική απόφαση προέκυψε από τις Συνελεύσεις της περασμένης Παρασκευής (30/10/2020), τόσο στον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου όσο και στον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου, καθώς αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο Ομίλων και η ίδρυση τμήματος σκακιού στον ΑΟΜ.

Η απόφαση πάρθηκε με καθολική αποδοχή της πρότασης και από τις δύο πλευρές, με αποκλειστικό γνώμονα την ακόμη δυναμικότερη και πιο ισχυρή συνέχιση της διάδοσης του Σκακιού στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Την ικανοποίησή του για αυτή τη νέα προσπάθεια, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, αναφέροντας: "Η προσθήκη ενός ακόμη αθλήματος στην οικογένεια του ΑΟΜ είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό το άθλημα είναι το Σκάκι και γεννάται μέσα από μία συνεργασία με έναν σημαντικό Όμιλο, όπως τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου. Η συνεργασία επετεύχθη σε κλίμα απόλυτης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αυτό δημιουργεί ακόμη πιο ισχυρές βάσεις για την δημιουργία ενός νέου τμήματος. Οι άνθρωποι του ΟΣΠΡΜ θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σε αυτό το νέο τμήμα και καλούμε κάθε φίλο, όχι μόνο του Σκακιού, να το γνωρίσει και να το στηρίξει!".

Ευκαιρίας δοθείσης από την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στον Νοέμβριο ελέω νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης του τμήματος και οι μεταγραφές των αθλητών από τον ΟΣΠΡΜ, ώστε να ξεκινήσουν νέες εγγραφές και να δρομολογηθεί η έναρξη και ο προγραμματισμός των μαθημάτων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

*Η νέα αυτή προσπάθεια, αφιερώνεται στον Αριστοτέλη Μάργα, που αποτέλεσε άριστο φίλο και υπεύθυνο αθλητικού τμήματος του Ομίλου Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου και δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα.

**Για προ-εγγραφές, επικοινωνήστε με mail στο info@aom.gr ή τηλεφωνικά στο 6936949988 (Χρήστος Σωτηρόπουλος).

Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΣΠΡΜ πατώντας ΕΔΩ