Δίπλα στις Νεάνιδες ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου: "Πιστεύουμε σε εσάς!"

Δημιουργήθηκε στις 03/09/2020 - 20:10
dimarxos aom

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης, για να εκφράσει τις ευχές του και να εμψυχώσει τα κορίτσια του ΑΟΜ, ένα 24ωρο πριν την έναρξη του FINAL-4 Κ20, που φιλοξενείται στο Μαρκόπουλο.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κατέφθασε στο γήπεδο μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, τόνισε χαρακτηριστικά πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, Δήμαρχος της πόλης επισκέπτεται παραμονή του FINAL-4 τις αθλήτριες για να τους ευχηθεί! 

Με τη σειρά του, ο κος Δήμαρχος είπε προς τα κορίτσια: "Ξέρω ότι είσαστε πάρα πολύ καλές, πολύ δυνατές! Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και η νίκη θα είναι δική μας. Πρέπει να σηκώσουμε την κούπα! Πιστεύουμε σε εσάς και καλή επιτυχία στους αγώνες".

Στη συνέχεια, άπαντες ευχήθηκαν στον προπονητή της ομάδας, Giangrossi Pasqualino, χρόνια πολλά με αφορμή τα γενέθλιά του, ενώ οι αθλήτριες του ΑΟΜ του επιφύλασσαν μία ευχάριστη έκπληξη, σβήνοντας στο γήπεδο τα κεράκια της τούρτας του!

Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου

neanides dimarxos