Πανέτοιμες για την πρεμιέρα της Volleyleague 2022-23 οι Γυναίκες του AOM REVOIL!

Δημιουργήθηκε στις 21/10/2022 - 14:45
womens 2022-23

Με τον Ιταλό Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο, ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στα Μεσόγεια, ετοιμάζεται να μπει ο Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil στην 23η συνεχόμενη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Ο Α.Ο.Μ., πιστός στη φιλοσοφία του έχει δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο, δίνοντας ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες από τη Volley League γυναικών.

Δίπλα στις νεαρές αθλήτριες παρέμεινε η έμπειρη ακραία Αλεξία Καλανταρίδου, ενώ απέκτησε τέσσερις ξένες και συγκεκριμένα τις Αμερικανίδες Οντριάνα Φιτζμόρις (διαγώνια), Μάντισον Σμιθ (ακραία), τη Καναδή Αλίσα Φίτερερ (κεντρική) και τη Βελγίδα πασαδόρο Λάρα Νάγκελς.

«Μετά από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύαμε αυτό το διάστημα. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα και θέλουμε εμείς να κάνουμε κάτι καλό. Θα είναι δύσκολα, ειδικά στην αρχή. Μετά από ένα χρόνο επέστρεψα στο Μαρκόπουλο και θέλω να συνεχίσουμε από εκεί που το άφησα» είπε μεταξύ άλλων ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο που θα έχει στις κερκίδες να τον παρακολουθεί και η κόρη του που ήρθε στη ζωή πριν μερικούς μήνες.

 

Από τη πλευρά της η αρχηγός του Μαρκόπουλου Βιργινία Δικαιούλια τόνισε: «Αρχικά εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Είμαστε μία νεοσύστατη ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα υπάρξει εξέλιξη. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας και έχουμε φέτος την επιστροφή του κόουτς Πασκουαλίνο. Έχουμε ένα σταφ που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και αυτό μας βοηθάει».

 

Πηγή: volleyball.gr

 

roster 2022-23