Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μαρκοπούλου. Στην 1η θέση ο ΑΟΜ REVOIL!

Δημιουργήθηκε στις 27/09/2021 - 11:57
liksi tournoua marko

Η ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil αναδείχθηκε νικήτρια του τετραήμερου τουρνουά του Μαρκοπούλου που ολοκληρώθηκε σήμερα, επικρατώντας σε έναν συγκλονιστικό τελικό της ΑΣΠ Θέτιδας Βούλας με 3-2 σετ (25-17, 25-15, 17-25, 19-25, 15-9).

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με τον Ηλυσιακό σε δύο ομίλους και δύο γήπεδα, με τον Α' όμιλο και την τελική φάση να λαμβάνει χώρα στο Μαρκόπουλο και τον Β΄ όμιλο στα Ιλίσια.

Στους άλλους δύο αγώνες κατάταξης της τελικής φάσης, ο Α.Ο. Θήρας κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας 3-1 σετ του Ηλυσιακού, ενώ το Αιγάλεω επικράτησε με 3-0 σετ του Φ.Ο. Βριλησσίων και τερμάτισε στην 5η θέση.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος.

Π. Ευαγγελίου: "Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που μας τίμησαν"

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε μετά τη λήξη του τελικού στο τουρνουά του Μαρκοπούλου:

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο του τουρνουά του Μαρκοπούλου. Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο του Ηλυσιακού, με τον οποίο συνδιοργανώσαμε το τουρνουά, αλλά και όλους τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο τη ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στον τελικό. Επιθυμία μας είναι να καθιερωθεί ένα τέτοιο τουρνουά στην πόλη μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές τους".

 

Για το Γραφείο Τύπου