Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του ΑΟΜ Ju Jitsu

Δημιουργήθηκε στις 30/03/2021 - 15:57
AOM JU JITSU

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, το 1ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό πρωτάθλημα Ju Jitsu, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας JJIF. Σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα συμμετείχαν 371 ζευγάρια από 30 χώρες στο Duo Classic System (η αγωνιστική εκδοχή των τεχνικών αυτοάμυνας).

Οι αθλητές του τμήματος Αυτοάμυνας και Ju Jitsu Μαρκοπούλου, Βαγγέλης Μπαλιούσης με παρτενέρ τον Κων/νο Γαλάνη στην κατηγορία Duo Men U16 και ο Αλέξανδρος Κυρίδης με παρτενέρ την Νίκη Καλπακίδου στην κατηγορία Duo Mix U18 σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και πλασαρίστηκαν στην 5η θέση.

Η βιντεοσκόπηση των προγραμμάτων των αθλητών πραγματοποιήθηκε στο ‘’Κτήμα Μπραιμνιώτη’’ και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ, Μαρία Μπραιμνιώτη για την φιλοξενία.

Ο Α.Ο.Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Α.Σ. Λεύκαρο και τη συμμετοχή ακόμα δύο Αθλητικών συλλόγων (Α.Σ. Τιτάνες και Α.Σ. Σκίρων), έφεραν την Ελλάδα στην 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, στους γονείς και στους προπονητές που κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν και έκαναν την προετοιμασία τους (ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα) και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φτάνοντας την χώρα μας και τον σύλλογό μας τόσο ψηλά.

AOM JU JITSU2