Συλλογή σε είδη Α' ανάγκης για τους πυρόπληκτους στις εκδηλώσεις του ΑΟΜ

Δημιουργήθηκε στις 05/08/2021 - 15:15
logo

Αγαπητοί φίλοι,

Με αφορμή τα τελευταία θλιβερά γεγονότα και τις καταστροφές στις πυρόπληκτες περιοχές, καλούμαστε να δείξουμε με τη σειρά μας την αλληλεγγύη και την στήριξή μας σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας.

Στις προσεχείς εκδηλώσεις του ΑΟΜ το απόγευμα του Σαββπάτου, δηλαδή στην αναμέτρηση των ημιτελικών της ομάδας Κ20 στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκοπούλου (20:00) και στο τουρνουά σκακιού στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη (19:00)***, καλούμε κάθε φίλο να συνδράμει όπως μπορεί, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συλλογή Α' ειδών του Δήμου Μαρκοπούλου, για τους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια. Τα είδη θα συγκεντρωθούν τόσο στο γήπεδο όσο και στο χώρο του τουρνουά στο λιμάνι Πόρτο Ράφτη και την Δευτέρα θα τα παραδώσουμε στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ας βοηθήσουμε όλοι!

Για τον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

***Το AOM SUMMER CHESS TOURNAMENT αναβλήθηκε, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Μαρκοπούλου:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 5/8/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στη Βόρεια Εύβοια.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους δεκάδες συνανθρώπους μας στη Βόρεια Εύβοια που έμειναν χωρίς στέγη μετά το εφιαλτικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας, συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό που θα παραδοθεί στον πληγέντα Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης  – Αγίας Άννας.

Ήδη, τόσο ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης όσο και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, Μένη Βαμποράκη έχουν έρθει από τη πρώτη στιγμή σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης  – Αγίας Άννας, Γεώργιο Σταμούλη για τις ελλείψεις και τις ανάγκες που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ανάγκη και κάλεσμα για την προσφορά σε:

  • Χυμούς (μικρές συσκευασίες)
  • Ξηρά Τροφή (κριτσίνια, κρουασάν, μπισκότα κ.ό.κ.)
  • Ισοθερμικές θήκες για μπουκάλια,
  • Κολλύρια, τεχνητά δάκρυα,
  • Αναπλαστικές κρέμες για εγκαύματα,
  • Pulvo,
  • Betadine.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου (Χρ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Παρασκευή 6/8/2021 ώρες 8:00-15:00, το Σάββατο 7/8/2021 ώρες 10:00-14:00 και την Δευτέρα 8/8/2021 ώρες 8:00-15:00.

Σας προσκαλούμε να γίνετε κρίκοι προσφοράς στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ